Een dikke vette wrap

‘Een dikke vette wrap’. Dat zijn natuurlijk niet onze woorden. Nou ja, wel die van onze signmaker Marcel toen dit ‘huzaren stukje ’klaar was. De beelden zeggen eigenlijk al genoeg, maar we lichten het bijzondere er aan toch even toe.

Voor deze Maserati is namelijk ‘chroom folie’ gebruikt. Deze folie geeft een spiegeleffect geheel conform de wens van de eigenaar van deze unieke sportwagen. Om dit reflectie effect te realiseren wordt er in dergelijke folie ijzer gebruikt. En, zoals je weet, is ijzer lastig te vervormen.

Als extra is er over de wrap een steenslagfolie toegevoegd.  Een transparante onzichtbare folie ter bescherming tegen schades. Het mooie aan deze bijzondere folie is dat het zogenaamde ‘zelfhelende folie’ is. Komt er een krasje in, dan verdwijnt deze vanzelf weer als sneeuw voor de zon.

Een pittig klusje dus die alleen een ervaren signmaker aan kan. En dat wij dat kunnen, dat bewijst deze dikke vette wrap ;)

Wat wij het liefste doen? Jouw (bedrijf) laten opvallen!

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

CARWRAP
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.