Een koel kunstje..

Up-to-date kennis & skills door cursus zonwerende folie 

Een cursus bedoeld om jou even niet in het zonnetje te zetten? Wie volgt deze nou? Wij wel!

Je voelt het al, de dagen worden mooier. Warme zonnestralen geven iedereen dat zomerse gevoel. Totdat deze stralen je kantoor binnendringen. Parels die van je gezicht druppelen, de productiviteit die geleidelijk afneemt. Je herkent het wellicht wel.

Onze specialisten zoeken naar oplossingen, innovatie en verbetering. Altijd. Al jaren voorzien wij bedrijven, instellingen en particulieren van een slimme folie op de ramen. Folie met allerlei soorten uitstraling en eigenschappen. Voor ons redenen genoeg voor een geheugenopfrisser.

Cursus Zonwerende folie - SPF Architectural Glasfolies

De cursus zonwerende folie werd mogelijk gemaakt door totaalleverancier Vink VTS heeft ons weer een stapje verder gebracht naar de ideale klimaatoplossing.  De kwaliteit van zonwerende folie hangt in sterke mate af van een goede en professionele installatie. Met kennis van de meest nieuwe technieken en actuele informatie is het vinden van dé oplossing een koud (koel!) kunstje.

Centraal in de cursus stonden de mogelijkheden op het gebied van ‘SPF Architectural Glasfolies’. Een slimme zonwerende folie dat steeds vaker aangebracht wordt bijkantoorpanden, winkels en instellingen. Niet zo gek ook want dit biedt vele productieve voordelen.  

  • Zomers koel: de folie werkt warmte werend en zorgt voor temperatuurverlaging tot maar liefst 8 graden;
  • Onaantastbare kleuren: door het slimme filter worden meubels beschermd tegen verkleuring
  • 's Winters aangenaam: De folie heeft isolerende eigenschappen wat zorgt voor energiebesparing;
  • Reflectievermindering; geen vervelende glinstering meer op je beeldscherm!

Tel deze bij elkaar op en win direct aan productiviteit.

Terwijl de verkoopspecialisten Jur & Ewout zich vastplakten aan de theorie, plakte de monteurs zich vast aan de folie. De fijne technische kneepjes, verschillende montagetechnieken, verwerking onder wisselende weersomstandigheden; alles om perfectie te waarborgen kwam aan bod. Oftewel, Een leerzame praktische dag!

Zonwerende folie? Dat regelt een signexpert!

Zonwerende raamfolie is in meerdere soorten en tinten te verkrijgen. Hoeveel warmte en licht wordt tegengehouden is afhankelijk van het soort tintfolie. Iedere soort kent specifieke eigenschappen. Afhankelijk van jouw wensen ontstaat er vaak een winnende optie. Ook jouw type ramen zijn bepalend in de keuze. Zo zijn niet alle typen raamfolie te plakken op HR++ (isolerend) glas, en dienen sommige folies geplaatst te worden aan de buitenkant in plaats van de binnenkant.

Kortom, kan je die warmte binnen niet uitstaan of merk je ontevredenheid in je team? Bel dan gerust eens met onze specialisten.

Eerst nog even verder verdiepen? Dat kan natuurlijk ook!

Meer informatie
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.