Bij de les blijven

Rosalie, Kim, Sander en Ewout zijn weer helemaal up-to-date als het gaat om hun kennis over onze twee Zünds. Vorige week hebben ze een extra training gevolgd bij onze leverancier.

Ewout: "Uiteraard hebben we al een training gekregen toen de machines werden geleverd, maar ze kunnen zoveel dat het onmogelijk is alles in een keer te onthouden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook een aantal opties die we niet vaak gebruiken, het is dus altijd zeer nuttig om weer even bijgepraat te worden."

Het werken met de Zünd S3 en de Zünd G3 3XL is een feest voor het ontwerp- en productieteam. "De S3 is super precies en zetten we in voor, bijvoorbeeld, grote fleetmarking producties. De snijmachine kan namelijk tot op de 10de millimeter nauwkeurig snijden, is razendsnel, flexibel en neemt niet al te veel ruimte in beslag."

Maar het nut van deze bonustraining bleek pas echt bij de extra uitleg voor de Zünd G3 3XL. "Dit is de allergrootste digitale freesmachine die er bestaat. Dat we die in huis hebben, daar zijn we trots op. De G3 3XL kan alles. De meest gekke vormen, letters en logo’s kan hij snijden, rillen of (olie-gekoeld) frezen uit bijvoorbeeld kunststof, hout, marmoleum en aluminium. Echt super tof om allemaal te ontdekken."

Rosalie, Kim, Sander en Ewout zijn weer helemaal bij de les en doen een oproep voor nóg meer uitdagingen. Je kunt het namelijk zo gek niet bedenken, of zij kunnen het samen met de freesmachines voor je maken!

Meer weten? Schroom niet en vraag het! CONTACT

Kim en Rosalie aan de knoppen tijdens de training bij Zünd.
De mogelijkheden zijn oneindig, de Zünd kan alles ;)
FDS MACHINEPARK
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.