Gevelsigning: zo doen we dat!

IDTV bedenkt en maakt al veertig jaar tv-programma’s vanuit hun hart. Met grote programma’s als ‘Wie is de mol?’, ‘vtwonen’ en ‘De rijdende rechter’ op hun naam kon professionele gevelreclame natuurlijk niet achterblijven. En dat ook niet voor hun dochterbedrijf ICP - I Care Producties. Hoe wij dat hebben gedaan? Dat zie je in de aftermovie!

Strakke cirkels

Onze signmakers zijn aan de slag gegaan met een uniek ontwerp voor 3 plekken aan de gevels van het bedrijfspand. Ook hebben wij op de gevel een extra logo toegevoegd van ICP. De 3 grote cirkels zijn gemaakt van dik plaatmateriaal en voorzien van krijtbord print. Bij dit project zijn de logo’s rechtstreeks op de gevel verlijmd, waardoor er geen gaten in de muur hoefden worden geboord.

Freeslogo’s

Met letters vertel je simpelweg meer. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen. Grote teksten en logo’s zoals bij dit project maken wij met de Zünd G3 3XL. De Zünd G3 3XL is de allergrootste digitale freesmachine die er bestaat. Dat we die in ons machinepark hebben, daar zijn we trots op. De G3 3XL kan alles. Je kunt het zo gek niet bedenken, of deze computer gestuurde freesmachine kan het voor je maken. De meest gekke vormen, letters en logo’s kan hij snijden, rillen of (olie-gekoeld) frezen uit bijvoorbeeld kunststof, hout, marmoleum en aluminium.

Zorg jij al voor een onvergetelijke eerste indruk?

Verlicht, onverlicht, jouw logo of tekst, er is zoveel mogelijk om van jouw gevel een reclamezuil te maken! Ook het ontwerp kunnen wij maken, waarbij we gelijk een blik kunnen werpen op je huidige huisstijl. Wij denken graag met je mee en voorzien je graag van een offerte op maat! Vul het contactformulier in of bel ons direct. Hoe mogen wij jou helpen om naar grote hoogte te stijgen?

ontvang vrijblijvend advies
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.