Hallo 2020!

Om een evenement te laten slagen moet er aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Eén daarvan is de aankleding. Want hoe goed de inhoud ook is, het oog wil ook wat. En dat snappen ze bij hét jaarlijkse netwerkevent in Alkmaar, Hallo2020!, maar al te goed.

Voor het achtste achtereenvolgende jaar tekende Free-D-Sign met veel plezier voor de aankleding. De ongedwongen, laagdrempelige sfeer van het evenement past bij ons. Bovendien laten we graag aan onze collega ondernemers zien wat we in huis hebben.

Althans we maken ze nieuwsgierig, want wat we maandag 6 januari hebben laten zien is slechts 1% van wat we allemaal doen én kunnen.

In het AFAS-stadion lieten we zien dat we een evenement kunnen aankleden. Zowel buiten als binnen was voor de bezoeker niet te missen dat ze aanwezig waren bij Hallo2020!.

In totaal tekende Free-D-Sign voor 38 banners, een vloersticker, baliesticker, aankleding van het podium, een logo bannier, framedoek en een reclamedoek (3mx7,5m).

Én, we lieten onszelf zien met een roll-up van 2,5 bij 3 meter. Want als je trots bent op je werk mag je dat best laten weten...!

promotie banners banieren reclame beurzen
Hallo 2020 signing bij FDS
Hallo 2020 signing ledscherm stadion
bord ingang spandoek FDS hallo 2020!
EVENEMENTEN AANKLEDING
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.