Inspiratie op de muren

Onderzoek wijst uit; de inrichting van een kantoorruimte heeft een positieve invloed op de productiviteit van de mensen die er werken. En dat niet alleen. Uit de praktijk blijkt een weldoordacht interieur ook nog eens goed voor het humeur op de werkvloer. Dus. Waar wacht je nog op?

In het kantoor van assuradeur Turien is recent een flinke dosis inspiratie op de muren en glazen tussenwanden geplaatst. Er is goed nagedacht met als doel een optimale werksetting. En wij mochten meedenken.

Win-win
Het resultaat? Wanddecoratie met een twist. Op de glazen panelen die door het pand te vinden zijn, is glasfolie geplakt (3m clear view). Zo is er geen doorkijk meer, maar wel daglicht. Win-win noemen we dat.In de open ruimten zijn verschillende wanden bedekt met folie waarop prachtige fullcolour beelden geprint zijn. Potloden, strandhuisjes en goed gevulde boekenkasten zorgen voor de inspiratie en de wanden beplakt met white board laminaat geeft de ruimtes een praktische twist.Met die productiviteit en dat humeur zit het bij Turien dus wel goed!

Download de brochure
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.