Jouw logo & huisstijl op een professionele hygiëne display

Langzamerhand gaat Nederland stap voor stap weer open. Winkels, scholen, kantoren, horeca en allerlei soorten andere bedrijven openen hun deuren voor bezoekers en medewerkers. Dit natuurlijk onder strenge veiligheid en hygiëne regels. Eén van deze regels is het desinfecteren van de handen bij binnenkomst. Het ene bedrijf doet dit professioneler dan de ander. Je hebt het vast wel gezien; een rommelig sta tafeltje met een papierrol en desinfectie spray. Wij hebben hiervoor een oplossing gevonden: de hygiënedisplay!

In opdracht van onderwijs & opvang organisatie Blosse hebben wij 35 displays ontworpen, geproduceerd en geleverd. Hoe worden deze desinfectiedisplays gemaakt? Je ziet het in deze video!

4 stappen desinfectie

Functionaliteit stond tijdens het ontwerp van de displays voorop. De bovenkant vormt een deksel met gevreesde mallen voor desinfectie spray en tissues. In de displays bevindt zich een gat wat het eenvoudig weggooien van de tissues mogelijk maakt. De op maat gemaakte prullenbakken zijn eenvoudig aan de achterkant uit te schuiven. En het beste? Dat je dit meubel ook voor andere doeleinden kan gebruiken in de toekomst door de vervangbare deksel. Zo wordt een functioneel product ineens een reclamezuil voor bijvoorbeeld een tablet of folders.

Materiaal

De displays worden gemaakt van Dibond. Een stevig 3 laags aluminium plaatmateriaal. Door de stevigheid van deze platen kunnen bedrijven de displays nog jarenlang blijven gebruiken. In onze productiehal worden de platen gefreesd en tot een bouwpakket. Dit pakket wordt door onze monteurs gevouwen tot een vrijwel naadloos eindproduct. Nadat de displays in elkaar zijn gezet worden ze bestickerd.

Een professionele reclamezuil

De hygiëne displays zijn volledig te personaliseren met eigen logo en huisstijl. Nadat de bestanden door de klant zijn toegestuurd gaat de studio aan de slag met het ontwerp en wordt deze verwerkt op het eindproduct. Een professioneel resultaat en tevens een reclamezuil voor jouw bedrijf! 

Corona hygiene meubel desinfectie zuil FDS
De hygiëne display voor de entree van één van de scholen

COVID-10 preventie

Naast de hygiëne displays heeft Blosse onderwijs gekozen voor andere veiligheid- en hygiëne producten. Gepersonaliseerde vloerstickers en deurbeleid stickers zorgen voor optimale bescherming tegenverspreiding van het coronavirus. De hygiëne displays en alle andere veiligheid- en hygiëne producten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop coronaproducten.store. Benieuwd naar een display opgemaakt in jouw huisstijl? Wij voorzien je graag van een vrijblijvende impressie! 

shop online
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.