Oneindig(e) printen

Het productieteam van Free-D-Sign is bijzonder trots op hun werk. En terecht. Ze vragen zich echter af of iedereen eigenlijk wel weet wat ze allemaal kunnen. Kim, Sander en Kailly laten dat namelijk graag zien. Ook terecht.

Kim: “Er zijn een aantal dingen die wij doen, die best bijzonder zijn. Zo kunnen we wit printen. Handig als er bijvoorbeeld op kamerbordjes voor een hotel of kantoor witte letters moeten komen. Niet alleen veel mooier dan losse letter op een donker bordjes plakken, maar ook nog eens 100% hufterproof. Pulken is onmogelijk.”

“We kunnen ook oneindig printen. Nou ja, zolang de rol strekt dan. Maar die rollen zijn 50 meter lang en dat is best lang. Oneindig lang. Verder maken we de mooiste dingen met onze freesmachine. Met gemak frezen we alle soorten materialen van 1 millimeter tot 5 centimeter dik in de meest bijzondere vormen van logo’s, letters en cijfers. Daarnaast printen we rechtstreeks op plaat tot wel 5 centimeter dik. Dat betekent dat we met gemak op een deur kunnen printen!”

Sander tot slot: “Omdat we met ons machinepark alles in eigen huis kunnen maken en printen, kunnen we snel en efficiënt werken. Dit komt niet alleen de kwaliteit ten goede, maar uiteraard ook de prijs. Soms staan we er zelf versteld van wat onze machines en dus wij allemaal kunnen. Uitdagingen gaan we nooit uit de weg, integendeel. We krijgen ze juist graag!”

Heb jij zelf een mooie uitdaging voor ons team? Laat het ons weten!

Download de brochure
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.