Plaatjes van planten net zo goed als echt?

`Planten helpen om je gelukkiger te laten voelen op kantoor, maar plaatjes van planten werken net zo goed als echte.` Je zou denken dat wij dit verzinnen, maar nee. Het is echt waar. Lees het artikel uit het #nrc maar eens.

Beetje bizar, dat wel. Maar laten wij nu die plaatjes heel goed kunnen ontwerpen, printen én monteren in jouw pand. Hoe mooi is dat!


Zo hebben we recent op meer dan 10 plekken in het nieuwe kantoorpand van productiemaatschappij IDTV ruim 15 wandvullende decoframes geplaatst. Het resultaat? Een mooi, inspirerend én praktisch ingericht pand. Een feest om in te werken. Aldus de medewerkers.

De geplaatste frames zijn overigens blijvend, en herbruikbaar. De doeken zijn eenvoudig te vervangen. Dus mocht er behoefte zijn aan een nieuwe dosisinspiratie (lees nieuwe plaatjes), dan is daar niet veel inspanning voor nodig ‘-)


Vrijblijvend een ontwerp én een offerte?

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Plaatjes? Net echt!
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.