Promotiemateriaal op maat. #donutsforeverybody

Wist je dat de donut bekend is geworden door het Leger des Heils, aan het front van de eerste wereld oorlog? Deze maand deelde het Leger des Heils op bijna alle buurtwerklocaties traditiegetrouw gratis donuts uit. Deze donuts kregen zij gedoneerd van Donut Worry Be Happy, een klant van FDS. De donuts werden vrolijk gepresenteerd in de door ons gemaakte donutkar. Een waar staaltje FDS teamwork.

Promotiemateriaal op maat

De aanvraag werd vergezeld van een grove schets met de eerste ideeën. Verder was het aan ons deze uit te werken. We maakten de technische tekening in Autocad, gevolgd door het definitieve ontwerp. We lasten en zaagden het aluminium frame. We printten, freesden en plakten de kleurrijke uitingen. Compleet aangepast om de donuts zo goed en smakelijk mogelijk tot zijn recht te laten komen. En tot slot maakten we er één geheel van.

Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het. We hebben alles in huis om elke opdracht uit te kunnen voeren. Onze werkvoorbereiders, vormgevers, montage- en productieafdelingen vormen een ijzersterk team. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Heb je een idee, maar lijkt dit onmogelijk? Neem juist dan contact op. We kijken er naar uit!

Bekijk al onze retail oplossingen
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.