Samen (nog) sterk(er)

Samen nóg sterker staan, dat is het doel van de samenwerking tussen Free-D-Sign en TS Wayfinding Group. Met ingang van 1 november bundelen de signbedrijven hun krachten als het gaat om parkeren en bewegwijzering. Alles onder één dak, alles in eigen huis. Dat is het devies.

“De combinatie van onze bedrijven maakt dat we op het gebied van ‘wayfinding’ het volledige pakket aan de klanten aanbieden. De jarenlange ervaring als het gaat om het geven van maatwerk advies aan de ene kant, en het zelf alles kunnen produceren en monteren aan de andere kant, dat is de gebundelde kracht. 100% full-service voor de klanten. Daar staan we voor, ” licht Free-D-Sign eigenaar Raymond Zutt toe.

“Het geheel is meer dan de som der delen,” vult Thijs Sepers(TSWG) aan. “Met Free-D-Sign halen we een eigen productielijn en montageteam in huis plus een schat aan ervaring en kennis. Voor onze klanten betekent dit dat we een nóg breder pakket aanbieden. Voor hen louter voordelen dus.”

Beide heren zitten vol plannen voor de toekomst waarbij veiligheid en beleving de sleutelwoorden zijn. Raymond : “Dat we kwaliteit leveren, evenals service en de beste prijs garanderen, daar mogen onze klanten van uit gaan. Daarnaast nemen we alles uit handen en zetten we net dat stapje extra. Zowel wat de advies- en ontwerpfase betreft, als bij de uitvoering.Ervaring, kennis en kunde. Daar kunnen onze klanten op rekenen. Samen sterk, samen nóg sterker!”

Meer informatie? Kijk op : www.free-d-sign.nl/wayfinding. Hier vind je niet alleen een overzicht van gedane projecten, maar uiteraard ook de (nieuwe) contactgegevens.

Het officiële moment van de krachtenbundeling! Van links naar rechts : Raymond Zutt (Free-D-Sign), Robert Jan van Doorn (TS Wayfinding Group), Thijs Sepers (TS Wayfinding Group)
WAYFINDING
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.