Stickers plakken op 42 meter hoogte

Bij een overname komt vaak een nieuwe naam om de hoek kijken. En bij die nieuwe naam vervolgens nieuwe (of vervanging van de) huisstijldragers. Zo ook bij Matrans, het grootste sjorbedrijf (lashing en securing) van de Rotterdamse haven. Recent nam het bedrijf het Zweedse SCA Logistics over en dat betekende een flinke restyle operatie.

Het Free-D-Sign montage team heeft in vijf dagen tijd alleswaar de oude naam op stond vervangen. Maar liefst 70 stuks rijdend materieel en alle (toegangs)borden zijn op locatie voorzien van nieuwe stickers.

Aan de buitenkant van een loods spandoeken van 33 (!) bij 2 meter opgehangen en als klap op de welbekende vuurpijl hebben de heren op 42 meter hoogte twee kranen bestickerd met het nieuwe logo van 3 bij 3 meter.

Een geweldig mooie klus op een geweldig mooie plek. Dé specialist in het vastzetten en losmaken van ladingen aan boord van zeeschepen is Matrans en vanaf nu weet iedereen dat. Zelfs op grote hoogte.

Meer weten over het restylen van een huisstijl en dus het aanpassen van huisstijldragers? Schroom niet en neem contact met ons op!

kraan bestickering reclame stickers
Nieuwe (logo)stickers worden op een kraan op 42 meter hoogte geplakt.
gevelreclame spandoek reclame signing matrans
Het spandoek van 33 bij 2 meter aan de voorzijde van de loods.
machinemark wagenpark restyling reclame sticker bestickering belettering
Ruim 70 stuks aan rijdend materieel heeft een restyle ondergaan op locatie.
MATRANS
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.