Switchfolie. Een superslimme privacyfolie

Stel je hebt een tandartspraktijk. Of je bent fysiotherapeut, psycholoog of coach. Dan is privacy in je behandelkamer of spreekkamer belangrijk, zo niet noodzakelijk. Je wilt echter ook het zonlicht en contact met je collega's niet missen. Je wilt dus iets open en dicht kunnen doen. Maar om nu een (bloemetjes)gordijn voor de ramen te hangen...

Gelukkig hebben een paar knappe koppen hier iets op gevonden : Switchfolie. Aangenaam.

Deze geweldig slimme privacyfolie kan schakelen tussen volledig transparant en mat. De folie is van oorsprong mat en wordt door middel van stroom (laagspanning) transparant.

Ideaal voor vergaderruimtes met veel glas, of bijvoorbeeld een kantoorruimte die tevens als spreekkamer dient. Met een simpele druk op de knop kan er geschakeld worden tussen beide varianten.

Wil je iets projecteren? Dan kan het glas dienst doen als projectiescherm, zowel in transparante als in matte vorm.

Super mooi, super strak. Dat is switchfolie.


Overtuigd? Weet dat ons montageteam je alles uit handen neemt. We plakken de folie niet alleen voor je op, maar we verzorgen ook de elektrische aansluiting én afwerking voor je.

Dus. Heb jij een ruimte die je graag multifunctioneel wilt inzetten? Weten of deze Switchfolie iets is voor in jouw pand?
Vraag het ons, we weten er alles van en vertellen het je graag. Schroom niet en neem contact op!

NOW YOU SEE ME...
NOW YOU DON't... ;)
SWITCHFOLIE
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.