Twee nieuwe aanwinsten

Het Free-D-Sign machinepark is uitgebreid met maar liefst twee nieuwe aanwinsten. De Zünd S3 en de Zünd G3 3XL. Twee gloednieuwe, hypermoderne machines waarmee we in staat zijn om nóg nauwkeuriger, efficiënter én duurzamer te werken.

Met de S3 halen we extra precisie in huis. Voor, bijvoorbeeld, grote fleetmarking producties kan deze snijmachine tot op de 10de millimeter nauwkeurig snijden. Maar het apparaat is ook razendsnel, flexibel en neemt niet al te veel ruimte in beslag.


De grootste
De tweede kersverse aanwinst is de Zünd G3 3XL, de allergrootste digitale freesmachine die er bestaat. Dat we die in huis hebben, daar zijn we trots op. We hebben deze ingeruild tegen de Zünd G3 die ons de afgelopen twee jaar keurig heeft bediend. Maar we wilden meer.

De G3 3XL kan alles. Je kunt het zo gek niet bedenken, of deze computergestuurde freesmachine kan het voor je maken. De meest gekke vormen, letters en logo’s kan hij snijden, rillen of (olie-gekoeld) frezen uit bijvoorbeeld kunststof, hout, marmoleum en aluminium.

Bijkomend voordeel van beide machines is, dat ze beide volledig zelfstandig kunnen draaien. We stellen de gewenste data in en ze gaan aan de slag op welk tijdstip dan ook. Zo hebben we nu nóg meer productiecapaciteit en mogelijkheden.

Ideaal die Zünd S3 en Zünd G3 3XL. Wij zijn blij.

DE ZUND G3 3XL AAN HET WERK AAN ZIJN EERSTE OPDRACHT: hufterproof menukaarten. CHECK!

HET RESULTAAT VAN DE EERSTE OPDRACHT VAN DE ZUND G3 3XL : 80 menukaarten. CHECK!

FDS MACHINEPARK
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.