Val jij al op in het donker?

De dagen worden korter, de avonden langer. Met de komst van het herfstseizoen, komt het daglicht steeds iets later tevoorschijn en verdwijnt het steeds iets eerder. Nog even en we rijden in het donker van en naar het werk. En dat is even wennen na al die prachtige zonnige en lichte zomermaanden.

Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Je kunt namelijk in dat donker flink opvallen. Hoe? Met lichtreclame natuurlijk. Van meters hoge letters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis.

Bedenk dat je maar één kans krijgt voor die eerste, verpletterende indruk. En maar een paar maanden om te shinen in het donker vooral die mensen die langs jouw pand rijden.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Jouw logo en/of pay-off, letters en/of figuren, LED of neon? Wat jij wilt, kunnen wij voor je maken. Laat je pand stralen. Letterlijk en figuurlijk.

Heb je al lichtreclame op je pand? Laat dit dan door ons controleren voordat de wintertijd in gaat. Geen ergere miskleun dan wanneer er een letter of gedeelte van het logo stuk en dus niet verlicht is. Licht reclame op je gevel valt op, missers dus ook.

Neem contact op. We laten je graag opvallen. We laten je graag stralen :)

- Lees ook onze #blog met daarin vijf tips over gevellichtreclame -

Download de brochure
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.