Wees duidelijk

Zoekt en gij zult vinden.

Is het echter niet veel fijner wanneer we niet hoeven te zoeken en de weg ons wordt gewezen? Bij IDTV zijn de montagekamers voorzien van hun benamingen. Geen gezoek of onduidelijk meer. De raamstickers zeggen waar het op staat.

Maar ook de nieuwe zuil bij de ingang geeft een antwoord. Namelijk op de vraag wie er zich in het pand bevindt. Het aluminium frame is gespoten in huisstijl kleur geel. Het oog wil tenslotte ook wat.

Wayfinding, of bewegwijzering. Een duidelijke route voor je bezoekers. Snel en veilig van A naar B. Daar gaat het om. Maar het kan zoveel meer zijn. De bewegwijzering in je pand kun je inzetten als extra reclame-uiting, maar laat het ook een beleving zijn voor diegene die je pand bezoeken. Kortom geef je visitekaartje af met je bewegwijzering! Je krijgt tenslotte maar één kans voor die eerste verpletterende indruk.

Laten we samen een keer een rondje lopen door je pand en op je terrein. We hebben ervaring, weten wat er kan en wat er werkt. We delen dit graag met je. Ons advies en ons ontwerp? Altijd geheel vrijblijvend. Maken we snel een afspraak?

raamstickers bij IDTV in Amsterdam
IDTV
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.