Wat hangt er boven jouw hoofd? Het plafond kan meer doen dan je denkt!

Iedereen kent het wel. De klassieke (systeem) plafonds welke in vele bedrijfspanden, instellingen en kantoorpanden aanwezig zijn. Wat gebeurd er wanneer je deze transformeert tot blikvanger? Met prints en allerlei materialen zijn de mogelijkheden eindeloos!

Verlichte systeemplafond tegels

Systeemplafonds zijn vooral nuttig en handig. Mooi zijn ze echter niet te noemen. Mooi zijn ze wel te maken. Hoe? Door bijvoorbeeld de standaard plafondtegels te vervangen door tegels met een print.

Wil je het plafond de sfeer in de ruimte laten bepalen? Vervang dan de plafondtegels door kunststof opaalplaten met erachter led strips gemonteerd. De lichtbak die dan ontstaat is een geweldige blikvanger...

Plafond prints

Maak een statement door je plafond, in plaats van de muren, te voorzien van een toffe print! Wij kunnen plafonds behangen in alle soorten en maten. Plafond prints zijn overigens ook te maken met een peesdoek welke met een frame bevestigd wordt aan het plafond. Wedden dat je veel complimenten krijgt; Nou ja, als je durft natuurlijk ;-)

Plafond prints geven een unieke twist aan ieder interieur! :-)

Net even anders. Een systeemplafond met een kleur, een beeld en/of met licht.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur Stroomer
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Donnie Free D Sign

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
portfolio

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media