presentatie

Van beurswand tot beursstand. Opvallen is het devies. Je wilt dat jouw presentatie de bezoeker van de beurs triggert, prikkelt en uitnodigt. Maar je wilt ook een duurzame stand. Eentje die makkelijk te vervoeren is, eenvoudig op te zetten en die je meerdere keren kunt gebruiken. En dàt, kunnen wij je allemaal leveren.

Denk eens aan een pop-up wand (compleet met koffer, verlichting en print), banners, posters of een balie voor in de stand. Voldoen de standaard producten niet aan je wensen? We vragen uiteraard eerst wat die wensen zijn. Wat wil je communiceren tijdens de (beurs)presentatie, wat is je budget en wat is je huisstijl? Aan de hand hiervan maken wij een ontwerp op maat. Geheel vrijblijvend uiteraard. 

Opvallen op een beurs? Geen kunst!

Al bijna twintig jaar lang dé (sign)expert van Noord-Holland.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

portfolio

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media