Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Autobelettering

45 fruitige bussen

Een strak geplakt wagenpark

Er was eens een plan. Een plan om alle kantoren inLonden te voorzien van vers fruit. Nu tien jaar later krijgen niet alleenkantoormedewerkers in Londen, maar ook meer dan 2.000 bedrijven in Nederlandelke week een mand vol vitamines. Sinds vorige week bezorgd in nieuwe strakgeplakte bestelbussen.

De afgelopen weken heeft ons montageteam op locatiesin Amsterdam en Breda het hele wagenpark bestaande uit maar liefst 45 MercedesSprinters voorzien van bestickering. 

Een mega klus. Eentje die we niet snel zullenvergeten. Want hoe mooi is het wanneer al die bussen naast elkaar staan en ze,op de kentekenplaten na, identiek zijn. Op de centimeter nauwkeurig hetzelfdegeplakt. Mooi werk van onze mannen!

Autobelettering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media