45 fruitige bussen

45 fruitige bussen

Ze vallen op, zijn herkenbaar, maar vormen vooral een professioneel geheel, de 45 bestelbussen die het wagenpark van Fruitful Office vormen.
Voertuigen Signing

Er was eens een plan. Een plan om alle kantoren inLonden te voorzien van vers fruit. Nu tien jaar later krijgen niet alleenkantoormedewerkers in Londen, maar ook meer dan 2.000 bedrijven in Nederlandelke week een mand vol vitamines. Sinds vorige week bezorgd in nieuwe strakgeplakte bestelbussen.

De afgelopen weken heeft ons montageteam op locatiesin Amsterdam en Breda het hele wagenpark bestaande uit maar liefst 45 MercedesSprinters voorzien van bestickering. 

Een mega klus. Eentje die we niet snel zullenvergeten. Want hoe mooi is het wanneer al die bussen naast elkaar staan en ze,op de kentekenplaten na, identiek zijn. Op de centimeter nauwkeurig hetzelfdegeplakt. Mooi werk van onze mannen!

In samenwerking met:

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: