Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Voertuigen Signing

45 fruitige bussen

Een strak geplakt wagenpark

Er was eens een plan. Een plan om alle kantoren in Londen te voorzien van vers fruit. Nu tien jaar later krijgen niet alleen kantoormedewerkers in Londen, maar ook meer dan 2.000 bedrijven in Nederland elke week een mand vol vitamines. Sinds vorige week bezorgd in nieuwe strak geplakte bestelbussen.

De afgelopen weken heeft ons montageteam op locaties in Amsterdam en Breda het hele wagenpark bestaande uit maar liefst 45 Mercedes Sprinters voorzien van bestickering. 

Een mega klus. Eentje die we niet snel zullen vergeten. Want hoe mooi is het wanneer al die bussen naast elkaar staan en ze, op de kentekenplaten na, identiek zijn. Op de centimeter nauwkeurig hetzelfde geplakt. Mooi werk van onze mannen!

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media