Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Voertuigen Signing

5 Mega trailers voor de nieuwe Albert Heijn campagne

De signmakers van Free-d-Sign hebben 5 mega trailers van Dailycool beplakt met de nieuwe campagne van Albert Heijn! Dailycool is logistieke dienstverlener in het vervoer van versproducten, waaronder de dagverse producten van Vezet naar Albert Heijn.

De nieuwe AH campagne

Je hebt het waarschijnlijk wel voorbij zien of horen komen: “Dat is het lekkere van Albert Heijn”. De nieuwe slogan van de supermarktketen. Bijbehorend aan deze slogan is in de campagne gebruik gemaakt van gezonde en betaalbare producten als groente en fruit.

Wat heeft Free-D-Sign gedaan?

Om de nieuwe campagne door te voeren op het wagenpark heeft Free-D-Sign 5 trailers van maar liefst 13,5 meter lang beplakt. Hierbij is gebruikt gemaakt van full color geprinte folie, bedekt met glanslaminaat. Het resultaat van deze vrachtwagenbelettering is opvallend en kleurrijk!

Gemiddeld legt een Nederlandse automobilist bijna 35 kilometer per dag af. Op dezelfde dag rijdt een vrachtwagen tussen de 500 en 700 kilometer. Ze worden duizenden auto’s per dag ingehaald: zorg daarom dat ze opvallen. En ja, onze signmakers helpen je graag!

Het miniatuur ontwerp van de mega trailers :)

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media