Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Voertuigen Signing

6 campagnepijlers. 733 bestickerde bedrijfsauto’s.

Feenstra creëert bewustwording door een wagenparkcampagne!

Installatiebedrijf Feenstra is divers. Van cv-ketelonderhoud, verwarming en zonnepanelen tot beveiliging en ventilatie: ze regelen het voor je. Deze boodschap overbrengen op het grote publiek? Dat doe je met autoreclame! In het teken van de “wij zijn onderweg!” campagne van Feenstra bestickert FDS 733 bedrijfsauto’s met verschillende slogans. Product diversificatie well played!

De 6 verschillende campagnepijlers worden op verschillende modellen gemonteerd

Strakke planning

De uitdaging in dit project zit ‘m niet in de moeilijkheidsgraad. De 6 verschillende slogans van de campagne zijn contour gesneden uit Avery snijfolie door onze Zünd freesmachine. Door deze vervolgens te voorzien van applicatiefolie zijn de teksten supersnel geplakt. Applicatiefolie zorgt namelijk voor een kaarsrecht en goed uitgelijnd resultaat. Altijd.

Die uitdaging zit ‘m in de omvang. De montage van de 733 auto’s zo efficiënt mogelijk uitvoeren op verschillende locaties in het hele land. En daarbij alles zó inplannen dat de auto’s zo snel mogelijk weer de weg op kunnen. De goede planning is een succesfactor in dit project!

Fleetmarking? FDS Signmakers!

Succesvolle autoreclame? Kijk om je heen op de weg en je ziet altijd wel één bestickerde bedrijfsauto, of meer. De concurrentie is groot! Des te lastiger het is om effectief op te vallen op de weg. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak weten wij wat werkt en wat niet. Zo ligt de kracht van goede reclame vaak in minimalisme van informatie. Of in een combinatie van belettering met een (gedeeltelijke) carwrap. Maar vooral: door jouw huisstijl terug te laten komen in het ontwerp. En wanneer dit terugkomt in een geheel wagenpark, is dit het mooiste wat er is. De kracht van herhaling doet zijn werk! Er is zo veel mogelijk. Benieuwd naar onze voertuigreclame adviezen voor jouw bedrijf? We adviseren je graag!

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media