Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Complete Signing

8 Clusius College Locaties. Compleet voorzien van nieuwe signing.

Het zit hem in de mix! ;-)

FDS Signmakers heeft de nieuwe huisstijl van Clusius College op 8 locaties doorgevoerd. Alles is aangepakt: van gevelreclame en bewegwijzeringsborden tot de bestickering op de ramen, deuren en meubels. Een groot project waarbij een gave mix aan branding- en reclamemiddelen is aangebracht. De diversiteit en de omvang maakt dit project een echte parel!

Gevelsigning

Gevelreclame is bij uitstek hét visitekaartje van een bedrijf en dus ook hét middel om een nieuwe huisstijl te communiceren.  8 Clusius locaties worden voorzien van nieuwe gevelreclame. Onze signmakers zijn aan de slag gegaan met een passend gevelreclameplan in de nieuwe huisstijl. Vervolgens zijn zij de studio in gedoken om met innovatieve en duurzame producten te komen tot een gaaf ontwerp. Voor dit ontwerp zijn de vergunningen in orde gemaakt door alle nodige documenten aan te leveren. Na goedkeuring kon de productie en montage van start gaan.

Eenvoudige borden zijn vervangen door stralend verlichte gevelreclame. Zo valt de school ook in het donker op! Bij iedere locatie is een unieke mix aan signing gekozen om aan te brengen op de gevel, waaronder:

·      Lichtbakken in verschillende maten;

·      Spandoeken (verlicht met lichtlijnen en onverlicht);

·      Onverlichte gevelborden;

·      Verlichte doosletters;

·      Freesletters met geborsteld aluminium look.

Verlichte boxletters stralen in het donker!

De doosletters worden bestickerd en zorgvuldig met verlichting gemonteerd in onze werkruimte

Huisstijl branding

Om de nieuwe huisstijl volledig door te voeren worden alle mogelijke plekken voorzien van nieuwe bebording & stickers. Interieur speelt hierin een grote rol. Merkverbinding creëren op een stijlvolle manier, daar draait het om. De onderstaande producten worden vernieuwd, verbeterd en verduurzaamd:

·      Raam- en deurstickers;

·      Verlichte- en onverlichte Bewegwijzeringzuilen;

·      Reclame borden;

·      Stickers;

·      Parkeerborden;

·      Lokaalborden;

·      Bewegwijzeringsborden.

Huisstijl Signing door FDS Signmakers, meer weten?

Neem contact met ons op. We komen met liefde een kop koffie met je drinken en werpen dan gelijk een blik op je reclame uitingen, pand en interieur ;)
Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Complete Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media