Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevel en terrein

Aan deze stammen groeit iets bijzonders…

Opvallende gevelsigning voor Basisschool de Kameleon

In samenwerking met SdH Vormgeving hebben de signmakers van FDS een gevelsign project uitgevoerd voor Basisschool de Kameleon. Een gave uitdaging met speelse elementen en bovendien een duurzaam karakter. De gevel is voorzien van nieuwe boarding, welke met Robinia stammen zijn bevestigd aan de grond.

Natuurlijke elementen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om natuurlijke elementen te verwerken in het interieur van hun gebouw. En dat is slim, want elementen uit de natuur hebben een positief effect op onze productiviteit en geluksniveau. Waarom dit dan niet doorvoeren op de buitenzijde? De stammen geven de boarding een natuurlijke look en zorgen ervoor dat het schoolgebouw mooi blend met het groene plein.

Een simpele oplossing...

Naast dat de houten stammen een robuust en stoer karakter geven, is er ook nagedacht over de plaatsing van de signing. Zo zorgt de bebording ervoor dat de rechthoekige vorm van het pand wordt opgebroken en dat er als het ware een torentje ontstaat. Een simpele oplossing met impact!

FDS Signmakers levert maatwerk, altijd! 

Benieuwd naar een reclame object op maat voor jouw bedrijf? Of heb je zelf al ideeën die je graag wilt laten uitvoeren? Geen probleem! We denken graag met je mee en leveren maatwerk. Of het nou een relatief eenvoudig bord is tot een grote verlichte blikvanger. Jouw gevel laten wij opvallen; beloofd! ;)

Gevel en terrein

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media