Aan deze stammen groeit iets bijzonders…

Aan deze stammen groeit iets bijzonders…

Deze metershoge onbewerkte stammen vormen de basis van gevelborden aan het gebouw van Basisschool de Kameleon!
Gevel en terrein Signing

In samenwerking met SdH Vormgeving hebben de signmakers van FDS een gevelsign project uitgevoerd voor Basisschool de Kameleon. Een gave uitdaging met speelse elementen en bovendien een duurzaam karakter. De gevel is voorzien van nieuwe boarding, welke met Robinia stammen zijn bevestigd aan de grond.

Natuurlijke elementen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om natuurlijke elementen te verwerken in het interieur van hun gebouw. En dat is slim, want elementen uit de natuur hebben een positief effect op onze productiviteit en geluksniveau. Waarom dit dan niet doorvoeren op de buitenzijde? De stammen geven de boarding een natuurlijke look en zorgen ervoor dat het schoolgebouw mooi blend met het groene plein.

Een simpele oplossing...

Naast dat de houten stammen een robuust en stoer karakter geven, is er ook nagedacht over de plaatsing van de signing. Zo zorgt de bebording ervoor dat de rechthoekige vorm van het pand wordt opgebroken en dat er als het ware een torentje ontstaat. Een simpele oplossing met impact!

FDS Signmakers levert maatwerk, altijd! 

Benieuwd naar een reclame object op maat voor jouw bedrijf? Of heb je zelf al ideeën die je graag wilt laten uitvoeren? Geen probleem! We denken graag met je mee en leveren maatwerk. Of het nou een relatief eenvoudig bord is tot een grote verlichte blikvanger. Jouw gevel laten wij opvallen; beloofd! ;)

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: