Akoestische plafonddecoratie @ de Koepel

Akoestische plafonddecoratie @ de Koepel

FDS heeft het plafond van de Koepel in Haarlem voorzien van akoestische plafondprints
Interieur Signing

De Haarlemse gevangenis De Koepel wordt herontwikkeld. Eén van de iconen van de stad, bekend door zijn koepel waar vroeger vanaf één plek door een alziend oog naar alle 200 cellen tegelijk kon worden gekeken. Om de juiste akoestiek en isolatie te creëren in het gebouw diende de plafonds een opknapbeurt te krijgen. Geen typische klus voor een signmaker, zou je denken. Schijn bedriegt..

Meshdoek plafondprints

De oorspronkelijke koepel bestond uit niet geïsoleerde plafondplaten. De warmte bleef minder goed binnen, en het zorgde daarnaast ook nog voor een onprettige akoestiek. De karakteristieke koepel is op een slimme manier voorzien van akoestische panelen met daarachter foam. Maar dan wél met behoud van de oorspronkelijke details. Hoe? 2800 vierkante meter meshdoek bedekt de plafondplaten. Een slimme manier om bezoekers eenvoudig terug te brengen naar de ambiance van toen.

Open De Koepel

De functie van het gebouw verandert wél.  Straks is het gebouw het kloppende hart van een toekomstige universiteitscampus. Dit met diverse lokalen, bedrijfsunits en 6 bioscoopzalen met 600 zitplaatsen. Een constructief hoogstandje, uitgevoerd door HBB Groep.

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: