Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur

Akoestische plafonddecoratie @ de Koepel

Een mooie samenwerking met HBB Groep!

De Haarlemse gevangenis De Koepel wordt herontwikkeld. Eén van de iconen van de stad, bekend door zijn koepel waar vroeger vanaf één plek door een alziend oog naar alle 200 cellen tegelijk kon worden gekeken. Om de juiste akoestiek en isolatie te creëren in het gebouw diende de plafonds een opknapbeurt te krijgen. Geen typische klus voor een signmaker, zou je denken. Schijn bedriegt..

Meshdoek plafondprints

De oorspronkelijke koepel bestond uit niet geïsoleerde plafondplaten. De warmte bleef minder goed binnen, en het zorgde daarnaast ook nog voor een onprettige akoestiek. De karakteristieke koepel is op een slimme manier voorzien van akoestische panelen met daarachter foam. Maar dan wél met behoud van de oorspronkelijke details. Hoe? 2800 vierkante meter meshdoek bedekt de plafondplaten. Een slimme manier om bezoekers eenvoudig terug te brengen naar de ambiance van toen.

Open De Koepel

De functie van het gebouw verandert wél.  Straks is het gebouw het kloppende hart van een toekomstige universiteitscampus. Dit met diverse lokalen, bedrijfsunits en 6 bioscoopzalen met 600 zitplaatsen. Een constructief hoogstandje, uitgevoerd door HBB Groep.

Interieur

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media