Bewegwijzerings & bestickering boost

Bewegwijzerings & bestickering boost

De Ondernemers Centrale is voorzien van nieuwe bewegwijzering en nieuwe signing. FDS Signmakers is dé wayfinding expert van Noordholland!
Wayfinding

De Ondernemers Centrale in Tuitjenhorn is voorzien van nieuwe bewegwijzering en nieuwe signing. Zo kunnen bezoekers zich gemakkelijk bewegen naar het bedrijf waar zij een afspraak mee hebben! Ook is de huisstijl van DOC volledig doorgevoerd. Dit zorgt voor eenheid en herkenning!

Duidelijke bewegwijzering met oog op de toekomst

DOC boost startups om een volgende stap te kunnen maken met oog op de toekomst. Naast flexplekken kunnen ondernemers in DOC ook eigen kantoorruimte huren. Het komt vaker voor dat startups de centrale uiteindelijk ontgroeien en verhuizen naar een eigen bedrijfspand. Er is dus een verloop aan huurders. Iets waar bij het bewegwijzeringplan door ons rekening mee is gehouden. Om de aanwezige huurders zichtbaar te maken is bij binnenkomst een handig overzicht gemaakt in de vorm van raambestickering. Ook zijn de kantoordeuren beplakt met bestickering van het logo van de huurder. Het voordeel: de bestickering is eenvoudig te vervangen! De permanentere onderdelen van de bewegwijzering zijn de borden. Deze zijn onderverdeeld aan de hand van ruimtes.

FDS Signmakers: dé wayfinding expert van Nederland!

Het geven van de juiste informatie, op het juiste moment én op de juiste plek, dat is wayfinding. Wanneer we eenmaal op een adres zijn aangekomen en naar binnen gaan, willen we ook daar gelijk zien waar we verder moeten. Maar het kan zoveel meer zijn. De bewegwijzering in en rondom je pand kun je inzetten als extra reclame-uiting, maar laat het ook een beleving zijn voor diegene die je pand bezoeken! Benieuwd wat goede bewegwijzering voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. We reageren snel. Altijd.

"Wij vonden het erg fijn dat er een goede communicatie was met FDS. Het team heeft super met ons meegedacht en ze waren al snel op onze locatie aanwezig om dit project bij ons te plaatsen. Bedankt!"-  Melissa Keetman, DOC

Wayfinding succesvol toepassen in jouw bedrijf? Download de gratis Whitepaper!

In samenwerking met:

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: