Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Beurzen & Winkelinrichting

Bijtanken bij Texaco met het nieuwe Great2Go concept!

De tankshops van Texaco tankstations hebben een nieuw concept gekregen! Free-D-Sign mocht hiervoor in opdracht van GP Groot op 6 locaties een mooi project uitvoeren. Het nieuwe concept Great2Go is doorgevoerd in het binnen- en buiten interieur van de tankstations. Fotobehang, lichtbakken & freesteksten: een mooi, overzichtelijk én opvallend resultaat!

Great2Go: De 6 locaties

Het nieuwe tankconcept wordt momenteel door Free-D-Sign uitgevoerd op 6 verschillende locaties:

-Dirkshorn: industrieterrein de Banne;

-Egmondaan den Hoef;

-Heiloo: Vennewater;

-Alkmaar: De Hoef & industrieterrein Boekelermeer;

-Opmeer.

Wat heeft Free-D-Sign gedaan?

De signmakers van Free-D-Sign zijn aan de slag gegaan met de gevelreclame en het interieur van de shop & de carwash. De vestiging in Dirkshorn is klaar; wij delen het eindresultaat graag! De andere vestigingen worden op de zelfde wijze geupdate.

Lichtbakken

Om de shop en de carwash opvallend te maken vanaf de weg zijn door onze signmakers lichtbakken geplaatst. De beletterde lichtbakken zorgen voor een nette uitstraling en vallen extra op in het donker!

Freesteksten

In de shop zijn freesteksten geplaatst. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen. Door te spelen met teksten en deze aan te sluiten bij het conceptspelen freesletters een grote rol in de bezoekersbeleving. In de shop van Great2Gogeven de letters vooral extra sfeer!

Fotobehang

Tenslotte (maar zeker niet onbelangrijk) is fotobehang geplaatst in het eet- en drink gedeelte van de shop. Beelden spreken zo veelmeer dan woorden, je krijgt er spontaan trek in koffie van. Bovendien zorgt fotobehang voor extra sfeer in de shop.

Beelden spreken zo veel meer dan woorden, je krijgt er spontaan trek in koffie van

Free-D-Sign: dé signexpert!

Is jouw winkelinterieur toe aan een update? Free-D-Sign is dé sign expert van Noord-Holland! Ons enthousiaste team is ruimdenkend en multidisciplinair. Je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je maken. Van gevelreclame en interieur-wrapping tot het beletteren van jouw bedrijfsauto. Welke uitdaginggeef jij ons?

Texaco Great2go winkelconcept
verlichte gevelreclame
Winkelconcept Great2go texaco fotobehang
Fotobehang: simpele oplossingen met flinke impact
Coffee corner freesletters decoratie interieur
Freesletters zorgen voor overzicht en zijn een lust voor het oog!

Beurzen & Winkelinrichting

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media