Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Beurswanden

Bubalou retailstyling @ Loods 5

Een perfecte retail oplossing..

FDS heeft de signing van 5 Bubalou shop-in-shops verzorgd bij Loods 5. Om de signing eenvoudig te kunnen veranderen zijn slimme reclameoplossingen gekozen. Textielframes, banners en folderdisplays vormen de perfecte mix voor retailstyling!

Eindeloze mogelijkheden met textielframes

Een textielframe (ook wel Decoframe) is een aluminium frame met een textieldoek met siliconenpees wat op de muur bevestigd wordt. Hierdoor ontstaat ongeacht de ondergrond altijd een strak en egaal eindresultaat. Een decoframe kun je inzetten als fotowand, wandreclame of wanddecoratie. Ideaal voor in winkels, op kantoren of in openbare ruimtes als zorginstellingen en scholen. Naast dat Decoframes op ieder type muur geplaatst kunnen worden heeft dit type wanddecoratie nog meer voordelen:

  • Het textieldoek is gemakkelijk verwisselbaar. Mocht je zijn uitgekeken op het ontwerp vervang je het doek zo voor een ander;
  • Achter het textieldoek kan geluiddempend vilt worden geplaatst. Dit zorgt voor een goede akoestiek in jouw ruimtes;
  • Decoframes kunnen verlicht worden, wat zorgt voor een stralend resultaat. Houd hierbij wel rekening met groter diepteformaat.
textielframes indoor reclame retail

Over de grens

Naast de 5 filialen van Loods 5 is er ook een shop-in-shop in België waar Bubalou haar producten trots tentoonstelt. Om een opvallend resultaat te creëren zijn de hoeken van stellages rondom bekleed met geprinte borden. Zo tovert een saaie stellage zich ineens om tot reclamezuil.

product borden indoor reclame retail

Retailsigning? Reclame en printerieur voor jouw winkel!

Opvallen. Hoe dat werkt? Bijvoorbeeld tijdens een beurs of in een (shop-in-shop)winkel? Er zijner immers meer die de aandacht willen trekken. Het interieur van een winkel is sfeerbepalend. Het moet uitnodigend zijn. Of het nou een tijdelijke campagne is of een vaste toevoeging aan je interieur. FDS Signmakers ontwerpt, produceert en monteert slimme, eigentijdse en vooral unieke producten om jouw verkoop een boost te geven! Benieuwd naar demogelijkheden? Neem contact op met onze adviseurs en we vertellen het je graag!  

textielframes indoor reclame retail
Textielframes: praktisch en sfeer bevorderend. Altijd. :-) 
Beurswanden

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media