Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur

Buurman en buurman

Nieuwe freesmachine brengt nieuwe mogelijkheden

De vloer vormt hierbij de basis, Niet alleen voor de verdere (her)inrichting van de bedrijfsruimte, maar ook voor dat warme welkom.

Uitdaging
Kokkelkoren.nl weet dat als geen ander. De buurman van Free-D-Sign is al vier generaties lang actief is in de project- en woninginrichting. Op zoek naar nieuwe mogelijkheden en getriggerd door de nieuwe freesmachine kregen zij een idee : een logo in een linoleum vloer. Een mooie uitdaging. Linoleum is namelijk een hard product, dat kan breken bij verkeerd handelen.

De eerste stap is gezet. De machine kan het aan en snijdt met gemak door het 3 millimeter dikke materiaal. En zie hier het resultaat. Wat een welkom wanneer dit bij het entree van je pand ligt. De volgende stap is de vloer leggen, ook een nauwkeurig klusje.

Buurman en buurman houden je op de hoogte!

Interieur

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media