Carwrap +  bestickering = eyecatcher!

Carwrap + bestickering = eyecatcher!

De Volkswagen Amarok Aventura van Crossfit Westenwind is klaar om de weg op te gaan met deze totale carwrap plus logobestickering!
Voertuigen Signing

Crossfit Westenwind in Warmenhuizen heeft er een nieuwe rijdende reclamezuil bij met deze gewarpte & bestickerde Amarok Aventura! Deze gave pick-up was oorspronkelijk blauw en is getransformeerd tot een opvallend reclameobject. Stoer en krachtig; de bedrijfsauto matcht met het karakter van deze unieke sportschool!

Mat Zwart: stijlvol!

De auto is gewrapt met Avery Supreme wrapfolie in de kleur Black Matte. Deze kleur is hip en brengt bovendien krachtige associaties op. Zwart symboliseert individualiteit en wordt geassocieerd met klasse en stijl. En wat betreft de reclame? Eén krachtige boodschap want immers; less is more. Het logo, ontworpen door onze grafische vormgevers, is aangebracht op beide kanten van het voertuig.

Carwrapping? FDS Signmakers!

Van auto’s tot helikopters, carwrapping is hot. Met een flexibele folie pakken we het voertuig in zijn geheel of gedeeltelijk in, waarna de mogelijkheden oneindig zijn. Je auto beplakken met folie is beschermend, krasbestendig én duurzaam. Maar vooral: super tof! Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

In samenwerking met:

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: