Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Carwrapping

Carwrap + bestickering = eyecatcher!

Crossfit Westenwind heeft de wind in de zeilen bij met deze autobestickering!

Crossfit Westenwind in Warmenhuizen heeft er een nieuwe rijdende reclamezuil bij met deze gewarpte & bestickerde Amarok Aventura! Deze gave pick-up was oorspronkelijk blauw en is getransformeerd tot een opvallend reclameobject. Stoer en krachtig; de bedrijfsauto matcht met het karakter van deze unieke sportschool!

Mat Zwart: stijlvol!

De auto is gewrapt met Avery Supreme wrapfolie in de kleur Black Matte. Deze kleur is hip en brengt bovendien krachtige associaties op. Zwart symboliseert individualiteit en wordt geassocieerd met klasse en stijl. En wat betreft de reclame? Eén krachtige boodschap want immers; less is more. Het logo, ontworpen door onze grafische vormgevers, is aangebracht op beide kanten van het voertuig.

Carwrapping? FDS Signmakers!

Van auto’s tot helikopters, carwrapping is hot. Met een flexibele folie pakken we het voertuig in zijn geheel of gedeeltelijk in, waarna de mogelijkheden oneindig zijn. Je auto beplakken met folie is beschermend, krasbestendig én duurzaam. Maar vooral: super tof! Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Carwrapping

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media