Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Autobelettering

Cor en Don weer herkenbaar én verantwoord op pad

Reclame maken is simpel.

Na een aantal tourbussen en personenauto’s van touroperator Corendon reeds bestickerd te hebben, is het nu de beurt aan deze 100% elektrische bedrijfswagen (Nissan E-NV200 VAN) om weer herkenbaar en verantwoord op pad te gaan...

Reclame maken was nog nooit zo simpel.
Waarom een (bedrijfs)wagen voorzien van stickers? Omdat het de meest eenvoudige wijze van reclame maken is. Simpel dus. Je wordt gezien en herkend. Waar je ook bent, waar je ook rijdt en waar je ook geparkeerd staat. Steeds weer opnieuw.

Wil je weten hoe jouw wagen er uit kan zien met jouw logo erop? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan en je krijgt van ons een ontwerp, op maat gemaakt!

Over Corendon
Corendon, opgericht in 2000, is een snelgroeiende en toonaangevende touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelketen op de Nederlandse en Belgische markt. Het veelzijdige aanbod van de reisorganisatie bestaat uit tientallen populaire bestemmingen binnen en buiten Europa. Meer weten? www.corendon.nl

Wellicht vraag je je af wat de reden is dat ook de bovenkant beplakt is? Deze wagen wordt ingezet op Schiphol en, je raadt het vast al, vanuit de lucht heb je nu eenmaal uitzicht op… het dak!

Autobelettering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media