Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wayfinding

Dat valt op: 3D Wayfinding!

Bewegwijzering Huisartsenpraktijk Warmenhuizen

De Signmakers van Free-D-Sign hebben de bewegwijzering van Huisartsenpraktijk Warmenhuizen een update gegeven. En niet zo maar een: aanduiding bordjes met 3D-effect! Om te zorgen dat bezoekers precies weten waar ze heen moeten zijn verschillende bordjes geplaatst om de wachtkamer, de spreekkamers en de persoonlijke werkruimtes aan te duiden. Dit zorgt voor overzicht en een zo prettig mogelijk bezoek!

3D bewegwijzering

Door gebruik te maken van transparant PVC is het mogelijk om de voor en achterzijde van bordjes te bedrukken. Hierdoor ontstaat diepte en dus een 3D-effect. De bordjes zijn volledig transparant doordat ze afgesneden zijn met een laser. Door de achterzijde te bedrukken met een contrasterende kleur of foto ten opzichte van de muur vallen de bordjes extra op. Dit zorgt voor een effectieve bewegwijzering en is een lust voor het oog!

Dubbelbedrukte & transparante PVC bordjes zorgen voor een 3D-effect.

Meer over wayfinding

Wil jij aan de slag met succesvolle bewegwijzering binnen jouw bedrijf? Wij helpen je graag met een gedegen plan, ontwerp en uitvoering om te komen tot succesvolle bewegwijzering. Daarnaast is ons team multidisciplinair; Free-D-Sign is dé expert op het gebied van beletteringen & binnen- en buitenreclame. Ons team van experts helpt je graag verder!

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media