Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevel en terrein

De gevel én het interieur aangepakt

Ware eyecatchers. Zowel op de gevel, als op de wanden.

Op grote hoogte maken, dat doet Phidra Accountants & Adviseurs sinds kort. Op grote hoogte hebben onze monteurs namelijk rondom het pand vier keer een lichtreclame van hun logo bevestigd. Uiteraard nadat ons productieteam deze uiterst vakkundig heeft gemaakt in onze eigen werkplaats.

Net als de deco frame doeken die in de werkruimtes in het pand zijn opgehangen. Drie wanddecoraties van maar liefst 5 bij 2 meter, één van 3 bij 2 en één van anderhalf bij 2 meter. Knapperds zijn het, stuk voor stuk. Met recht waardevolle aanvullingen op het bestaande interieur.

Ware eyecatchers dus bij Phidra. Zowel op de gevel, als op de wanden. Zowel van buiten als van binnen. Een professionele uitstraling geeft de lichtreclame aan het pand. Terwijl de prints op de wanden net dat beetje extra bijdragen aan een fijne werkomgeving.

Wanddecoratie
Gevel en terrein

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media