Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wayfinding

De weg kwijt?

Duidelijkheid voorop


Bij de Waerden zal je niet snel verdwalen. Daar is de bewegwijzering in het pand piekfijn op orde. Recent hebben we door het hele pand opvallende bordjes opgehangen die ervoor zorgen dat iedereen eenvoudig zijn of haar weg kan vinden.

Net als op het terrein van en in de vier XO Hotels in Amsterdam. Daar zorgen de bewegwijzeringsborden buiten dat de logés weten waar ze moeten parkeren, en binnen hoe ze snel hun kamer vinden en op tijd kunnen aanschuiven aan het ontbijt.

Zorg zowel in je pand als op je terrein dat je bezoeker (lees: klant) weet waar hij of zij moet zijn. Wel zo netjes. Wel zo duidelijk. Wel zo professioneel.

Zullen we anders eens met je mee kijken? Jij kent je plek op je duimpje, maar wij zien de voor jou gebruikelijke route waarschijnlijk met heel andere ogen. We wijzen je daar graag op ‘-)

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media