Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Voertuigen Signing

Een bestickerde bakwagen als rijdende reclamezuil

De knapste vrachtwagens zijn niet wit

Logistiekcentrum Stad Alkmaar weet dat als geen ander dat het bestickeren van je bakwagen een groots effect heeft.

Het bedrijf vervoert vijf dagen per week zo’n 1.000 zendingen per dag door heel Europa en weet dus waar ze het over heeft.

Regelmatig laten ze hun trailers voorzien van reclamebelettering van klanten en partners. Zo mochten we recent naast drie bakwagens met hun eigen logo, ook een trailer voor MKB-afval en een bakwagen voor Vlaming Groep bestickeren. Heb jij ze al zien rijden?


Vrachtwagens worden gezien, herkend en onthouden. Het maakt een vrachtwagen een uniek communicatiemiddel om naamsbekendheid te vergroten. Benieuwd hoe jouw vrachtwagen / trailer er uit zou kunnen zien voorzien van bestickering?

Free-D-Sign maakt graag een passend ontwerp en beplakt je trailer binnen no time. De werkplaats is zo ingericht dat een vrachtwagen met gemak binnenrijdt, ter plekke bestickerd wordt en zo snel mogelijk weer langs 's heren wegen kan. De knapste vrachtwagens zijn niet wit...

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media