Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Beurzen & Winkelinrichting

Een beursstand vol lekkers

De meisjes van Verkade

De bezoekers konden testen, proeven en genieten van heerlijke Carrs crackers van Verkade in een mooie stand gemaakt door Free-D-Sign. Een eye-catcher, al zeggen we het zelf. Of zouden het de meisjes zijn die de aandacht trekken...?!

Beurstand gezocht? Wij presenteren hem voor je!
De keuze voor een beursstand is belangrijk. Het is bepalend voor je uitstraling. Wat is je doel en wat wil je bereiken met je deelname aan de beurs? Wat zijn de afmetingen waaraan de stand moet voldoen? Moet de stand vaker ingezet kunnen worden? Met de antwoorden op die vragen gaat we voor je aan de slag.

Het resultaat is een ontwerp aan de hand waarvan de beursstand daadwerkelijk wordt gemaakt. Na een proefopstelling in de eigen werkplaats, bouwen de monteurs van Free-D-Sign de stand op en af op locatie.


Ons werk? Dat presenteert!

Beurzen & Winkelinrichting

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media