Een dikke vette wrap

Een dikke vette wrap

Een pittig klusje dus die alleen een ervaren signmaker aan kan. En dat wij dat kunnen, dat bewijst deze dikke vette wrap ;)‍
Carwrapping

‘Een dikke vette wrap’. Dat zijn natuurlijk niet onze woorden. Nou ja, wel die van onze signmaker Marcel toen dit ‘huzaren stukje ’klaar was. De beelden zeggen eigenlijk al genoeg, maar we lichten het bijzondere er aan toch even toe.

Voor deze Maserati is namelijk ‘chroom folie’ gebruikt. Deze folie geeft een spiegeleffect geheel conform de wens van de eigenaar van deze unieke sportwagen. Om dit reflectie effect te realiseren wordt er in dergelijke folie ijzer gebruikt. En, zoals je weet, is ijzer lastig te vervormen.

Als extra is er over de wrap een steenslagfolie toegevoegd.  Een transparante onzichtbare folie ter bescherming tegen schades. Het mooie aan deze bijzondere folie is dat het zogenaamde ‘zelfhelende folie’ is. Komt er een krasje in, dan verdwijnt deze vanzelf weer als sneeuw voor de zon.

Een pittig klusje dus die alleen een ervaren signmaker aan kan. En dat wij dat kunnen, dat bewijst deze dikke vette wrap.

In samenwerking met:

Carwrapping

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: