Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Voertuigen Signing

Een dikke vette wrap

Een pittig klusje dus die alleen een ervaren signmaker aan kan.

‘Een dikke vette wrap’. Dat zijn natuurlijk niet onze woorden. Nou ja, wel die van onze signmaker Marcel toen dit ‘huzaren stukje ’klaar was. De beelden zeggen eigenlijk al genoeg, maar we lichten het bijzondere er aan toch even toe.

Voor deze Maserati is namelijk ‘chroom folie’ gebruikt. Deze folie geeft een spiegeleffect geheel conform de wens van de eigenaar van deze unieke sportwagen. Om dit reflectie effect te realiseren wordt er in dergelijke folie ijzer gebruikt. En, zoals je weet, is ijzer lastig te vervormen.

Als extra is er over de wrap een steenslagfolie toegevoegd.  Een transparante onzichtbare folie ter bescherming tegen schades. Het mooie aan deze bijzondere folie is dat het zogenaamde ‘zelfhelende folie’ is. Komt er een krasje in, dan verdwijnt deze vanzelf weer als sneeuw voor de zon.

Een pittig klusje dus die alleen een ervaren signmaker aan kan. En dat wij dat kunnen, dat bewijst deze dikke vette wrap.

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media