Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevel en terrein

Eén familie, dat is te zien

Eén familie, dat is te zien

Franchise ondernemingen kenmerken zich door de eenheid in uitstraling. De kracht van herhaling doet zijn werk. Zo ook bij de nieuwe slijtersformule `Uw Slijter´, ontwikkeld door familiebedrijf Lijfering Drankengroothandel.

Recent heeft een vierde vestiging een complete restyle ondergaan. ´Uw Slijter in Wessem´, daar kan niemand meer omheen.

Naamsbekendheid daar gaat het om. Een goede start is daarbij het halve werk. Daarom is er hard gewerkt om snel alle huisstijldragers te vervangen. De buitenkant van het pand is onder handen genomen met nieuwe raamstickers en gevelreclame,  alle borden zijn vervangen en de bestelwagen is opnieuw bestickerd.

Voor Lijfering Drankenhandel zelf mochten we vier nieuwe vrachtwagens (vier bakwagens en een cabine) plakken in de huisstijl van het moederbedrijf.

Dat moment wanneer alles klopt, er netjes uitziet en onze klanten opvallen en herkend worden? Dat moment, daar worden wij blij van.

Gevel en terrein

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media