Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Beurzen & Winkelinrichting

Een flexibele beursstand

Een mooi staaltje hergebruik

Stel je wilt je bedrijf op verschillende beurzen promoten.Dan wil je ook wat variatie in de uitstraling van je stand. Het is echter een kostbaar grapje om elke beurs een andere beurswand aan te schaffen. Toch?

Voor Reisswolf bedachten we daarop het volgende. We kochten een standaard frame met verlichting en voor elke (nieuwe) beurs ontwerpen en printen we andere doeken met een passende stijl die in hetzelfde frame te bevestigen zijn.

Hergebruik, duurzaamheid, maar vooral (kosten)efficiency zijn hierbij de sleutelwoorden. Een slimme, praktische en vooral mooie oplossing als je het ons vraagt!

 

De keuze voor een beursstand is bepalend voor je uitstraling. Wat is je doel en wil je bereiken met je deelname aan de beurs? Wat zijn de afmetingen waaraan de stand moet voldoen? Moet de stand vaker ingezet kunnen worden?

Allemaal vragen waar we samen antwoord op geven, waarna FDS aan de slag gaat met een ontwerp.Goedgekeurd? In een handomdraai maken we dan een duurzame, effectieve en efficiënte beursstand. Meer weten? Schroom niet en neem (vrijblijvend) contact op.

Op zoek naar een klant-en-klare beurswand? Klik dan hier!

Beurzen & Winkelinrichting

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media