Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Voertuigen Signing

Een gloednieuw wagenpark beplakt in één keer.

14 Caddy's beplakt en gepakt klaar voor de eerste rit..

Daar stonden ze dan. 14 Caddy's bestickerd & instapklaar bij Broekhuis Alkmaar. Klaar voor aflevering bij Roelofsen in Zuid Schermer. De gloednieuwe fleet van Roelofsen is voorzien van bestickering geheel in huisstijl. Iedere auto draagt als verrassing op zijn kenteken de naam van de bestuurder, bedacht door Broekhuis. Dat kan toch niet anders dat er dan een glimlach verschijnt?

Een mooie samenwerking met Broekhuis Carplus

2.240.000 keer opvallen

De stoet volgeladen met caddies voor vele jaren rijplezier valt op. Je kan dan ook niet anders als even kijken wat er voorbijkomt. Maar los van elkaar doet de kracht van herhaling zijn werk. Een (bedrijfs)auto wordt gemiddeld 160.000 keer per maand wordt gezien. Doe dat maar keer 14 en je ziet de impact van dit project. Hoe vaker we iets zien, hoe beter we het onthouden.

Fleetmarking? Dat is vakwerk!

Een zelfde uitstraling, een zelfde look, kortom één rijdend visitekaartje is de wens. Of dat kan? Zeker weten. Fleetmarking noemen we dat. En we vinden het stiekem het leukste dat er is. Waarom we dat vinden? Van het ontwerpen tot de belettering. Het hele proces is maatwerk met als resultaat een eenheid.

De gehele fleet in één keer? Geen probleem! Wij zijn nauwkeurig en precies maar snappen ook dat een wagen niet lang gemist kan worden. Stilstand is achteruitgang. Een wagenpark dient dan ook altijd zo snel mogelijk aangepakt te worden. Daarom is ons machinepark aangepast op het bestickeren van een heel wagenpark. We snijden nauwkeurig, maar snel een serie folie. Tijd en dus kosten efficiënt. Bovendien kunnen we verschillende snijtechnieken tegelijkertijd uitvoeren. Handig wanneer een wagenpark uit verschillende typen wagens bestaat.

Kortom: je fleet in één keer bestickeren heeft voordelen. Dus, waar wacht je nog op? Maak het jezelf gemakkelijk en voordeliger door je wagenpark te beplakken in 1 keer!

>> Alles over fleetmarking <<

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media