Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Fleetmarking

Een kleurig ingepakte gevel & wagenpark..

Kleurrijke gevelbestickering & gedeeltelijke carwraps voor BestAir

BestAir, specialist in warmtepompen en airconditioning op een klimaatneutrale wijze, is werkzaam in het hele land. Voor opvallende kilometers op en langs de weg hebben onze signmakers een groot deel van het wagenpark bestickerd. Ook is de vestiging in Heerhugowaard compleet ingepakt met een kleurrijke print. Verschillende printtechnieken & materialen zorgen voor een opvallend resultaat!

Wagenpark bestickering

Een tiental verschillende bussen zijn gedeeltelijk gewrapt met carwrapfolie. Deze folie is met volledig geprint met een high quality afbeelding, teksten en een kleurverloop. Geprinte carwrapfolie maakt personalisatie mogelijk en zorgt voor een strak eindresultaat. Ook is het mogelijk om een kleurverloop te creëren welke past bij de afmeting van het voertuig.

Autobestickering gedeeltelijk wrappen
Een (gedeelte) carwrap kan volledig voorzien worden van een print naar keuze
De eenduidige huisstijl komt prachtig tot zijn recht op de verschillende voertuigen!

Gevelbestickering

De volledige gevel van BestAir wordt benut als reclamedrager met deze kleurrijke bestickering. Nieuwe stootborden zijn beplakt met een nieuwe print. De ramen zijn stijlvol beplakt met Lintec Raamfolie voorzien van verschillende prints. Door ons slimme machinepark zijn verschillende printtechnieken gebruikt voor dit ontwerp. Een deel van de bestickering fungeert als privacyfolie, een ander deel communiceert de boodschap van BestAir.

Gevelbestickering ramen en stoorborden
De gevel is een reclamedrager door bestickering van de ramen en stootborden!
privacyfolie plus reclame in één raamfolie
Deze slimme bestickering creëert ook privacy

De kracht van herhaling

Eén geïntegreerde huisstijl vinden wij het mooiste wat er is. Pure magie ontstaat wanneer jouw huisstijl is doorgevoerd op al je reclamemiddelen. Het mooiste? De kracht van herhaling doet zijn werk. Hoe vaker men iets ziet, des te beter het wordt herinnerd. Met professionaliteit en onderscheidend vermogen als voorwaarde, dat wel. Wij geloven erin dat ieder bedrijf door zijn onderscheidend vermogen op een unieke manier kan uitdragen naar de buitenwereld en haar medewerkers. Met slimme oplossingen en maatwerk kunnen wij dit garanderen aan onze klanten.

Completer signing bedrijfspand & wagenpark
De kracht van herhaling doet zijn werk, altijd! 

FDS Signmakers? Maatwerk als standaard!

We zijn snel, scherp, alert en op de hoogte van ons vak en onze omgeving. Dat is echter niet waar wij als FDS Signmakers het onderscheid mee maken. Er zijn tenslotte meer bedrijven in Nederland die dit kunnen… We voeren niet simpelweg een opdracht uit, maar maken van elke opdracht maatwerk. Punt. We zijn Noord-Hollanders en benaderen onze klanten en hun projecten dan ook op een nuchtere, maar vooral persoonlijke benadering. En die gedrevenheid werkt aanstekelijk op onze klanten en de producten die wij voor hun maken. Benieuwd naar onze visie op jouw uitdaging? Laten we eens sparren, vinden we leuk!  ;-)

Fleetmarking

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media