Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wayfinding

Een lichtzuil bij de entree

Ook in het donker de weg eenvoudig vinden

Het is weer zover, de herfst is begonnen. En dat betekent kortere dagen. De ochtenden zijn donker, maar ook in de avond begint de schemer al vroeg. Eindelijk. Immers, hoe langer het donker is, hoe langer lichtreclame opvalt…

Zoals deze lichtreclame van CYSO Group. Maar liefst zeven meter breed en 1 meter hoog. Negen verlichte #doosletters en een verlicht #beeldmerk. Keer twee. Dat is flink reclame maken voor het Alkmaarse bedrijf.

Niet alleen op hoogte, maar ook op de grond mochten we lichtreclame plaatsen. Voor het gebouw straalt een geweldig mooie zuil die aangeeft waar de entree zich bevindt, welk huisnummer het pand heeft en wie de bewoners zijn. Met gemak te vinden dus, CYSO Group, ook in het donker.


Reclame maken
Lichtreclame is een super effectief middel om de hele dag en nacht door te stralen. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt ernaartoe. Zeker weten.

Van meters hoge letters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis. Jouw logo en/of pay-off, letters en/of figuren? Welke soort LED? Wat jij ook wilt, de mogelijkheden zijn oneindig. Onze studio kan je er alles over vertellen, met liefde.

(Licht)reclame vervangen?
Heb je al lichtreclame op je pand? Laat dit dan door ons controleren. Geen ergere miskleun dan wanneer er een letter of gedeelte van het logo stuk en dus niet verlicht is, of wanneer het doek vaal en niet meer scherp is. Maar wellicht kan een onderhoudsbeurt ook kosten efficiency opleveren. Al eens gedacht aan LEDverlichting bijvoorbeeld?

(Licht)reclame op je gevel valt op, missers ook ;)

Lichtzuil bij de ingang overdag.
Lichtzuil bij de ingang in de avond
Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media