Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevelreclame-en-Lichtreclame

Een mythische blikvanger..

Gevelsigning Daltonschool Neptunus

Daltonschool Neptunus straalt dag én nacht met deze geveltekst. Verlichte doosletters, druppels en natuurlijk de drietand - hét attribuut van Neptunus - stralen groot en klein tegemoet.

Doosletters

Voor lichtreclame wordt veelal gebruik gemaakt van doosletters. Dit zijn 3D-letters en vormen gemaakt van aluminium. Door doosletters inwendig te voorzien van Ledverlichting en de voorzijde lichtdoorlatend te maken stralen ze licht aan de voorzijde uit. Dit wordt ook wel directe verlichting genoemd.

Lichtreclame op een frame

Kan mijn lichtreclame mee verhuizen? Een vraag die wij vaak krijgen. Lichtreclame bevestigd met een frame is een goede optie. Minder boorgaten in de muur, aan te brengen op iedere gevel en bovendien gemakkelijk mee te verhuizen. Het zijn de voordelen van een dooslettertekst gemonteerd op een frame. En de montage? Die is door de voorbereiding bij ons in de hal ook vliegensvlug ;-)

Van ons voor jou... Een paar tips voor gevelreclame met effect.

1. Check de plek. Voordat je jouw ideeën in praktijk brengt is het zaak ze te toetsen aan wat er mag in de betreffende gemeente en op de betreffende plek. Zo voorkom je ergernis en teleurstellingen en zo voorkom je dat je op een negatieve manier opvalt.

2. Wees duidelijk. Het contactmoment is kort en vluchtig. Mensen lopen, fietsen of rijden namelijk langs je pand. Luid en duidelijk is dus het devies. Geen ellenlange teksten, maar kort en krachtige gevelreclame.

3. Eén beeld zegt meer.. dan duizend woorden. En dat is zo waar. Wil je jouw gevelreclame laten opvallen, kies dan voor een goed beeld. Eentje die past bij het bedrijf en de huisstijl. Vergeet niet je naam en/of logo te vermelden. Uiteraard.

4. Maak ze nieuwsgierig. Trigger de voorbijganger. Zorg dat hij of zij meer wil weten en op zoek gaat.

5. Kracht van herhaling. Zorg voor herkenning en laat je boodschap op meerdere plekken en momenten terugkomen, dus niet alleen reclame op de gevel! De kracht van herhaling doet zijn werk.

6. Goed onderhoud is een must. Zorg voor goed onderhoud en bespaar daar niet op. Laat het licht regelmatig controleren en houd de reclame schoon. (Licht)reclame op je gevel valt op, missers dus ook...

Gevel- en lichtreclame door FDS Signmakers, meer weten?

Neem contact met ons op. We komen met liefde een kop koffie met je drinken en werpen dan gelijk een blik op je gevel ;) Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Gevelreclame-en-Lichtreclame

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media