Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Voertuigen Signing

Een nieuw wagenpark na fusie

Rotie wordt Quatra

The word is out: je bedrijf gaat haar krachten bundelen met een ander. Een grote stap, wat waarschijnlijk veel vragen met zich mee brengt. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn naamsbekendheid behoud? Hoe kan de nieuwe huisstijl worden doorgevoerd? Welke middelen kan ik hier voor inzetten? Oktober 2019 maakte frituurvet inzamelaar Rotie bekend gefuseerd te zijn met Quatra. Om deze fusie succesvol door te voeren hebben onze signmakers het wagenpark aangepakt!

Overgangsfase Rotie wordt Quatra

Maandelijks wordt een bedrijfsauto wel 160.000 keer gezien op de weg. Het is dan ook het perfecte instrument om een overgang aan te kondigen! Om hier zo snel mogelijk op in te spelen zijn de huidige bakwagens van Rotie beplakt met “wordt Quatra” en het nieuwe logo.

vrachtwagen belettering trailer rotie fusie quatra

Nieuwe huisstijl

Onze monteurs startten met het verwijderen van de folie op de trailers, bakwagens en bedrijfsbus. Daarna zijn de voertuigen voorzien van de nieuwe huisstijl van Quatra. Het nieuwe logo, de slogan en gegevens zijn aangebracht met zelfklevend vinyl & glanslaminaat. Een strak eindresultaat!

vrachtwagen belettering trailer rotie fusie quatra
De 4 gigantische megatrailers & bakwagens zijn bestickerd met de nieuwe huisstijl

De kracht van herhaling

De kracht van herhaling doet zijn werk! Een universeel wagenpark staat professioneel en is bovendien enorm effectief. Hoe vaker iemand jouw reclame uitingen ziet, hoe beter. Zorg dan ook dat je iedere kans aanpakt om extra op te vallen. Wat dacht je bijvoorbeeld van jouw logo verlicht op je gevel? Of een full color geprinte folie op de muren met jouw logo bij binnenkomst? Wij helpen je graag om op te vallen!

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media