Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wallcovering

Een nieuwe werkplek die inspireert

De inrichting van een kantoorruimte heeft positieve invloed op de productiviteit

Een doordachte kantoorinrichting heeft namelijk veel effect op het humeur, maar vooral op de productiviteit van de mensen die er dagelijks werken. Aldus onderzoek.

Maar ook de praktijk wijst het uit. Sinds kort werken de mensen van productiemaatschappij IDTV in Amsterdam in een nieuw pand. Een nieuwe werkplek waar is nagedacht over een optimale inrichting voor een optimale werksetting.

Wandvullende decoframes
ProjectOntwerpbureaus ’The Thirsty Fisherman’ en ‘JPS.architecten / fact150’ tekenden samen voor het ontwerp, Free-D-sign voor de uitvoering. Op meer dan 10 plekken in het pand hebben we ruim 15 wandvullende decoframes geplaatst. Het resultaat? Een mooi, inspirerend én praktisch ingericht pand. Een feest om in te werken. Aldus de medewerkers.

De geplaatste frames zijn overigens blijvend, en herbruikbaar. De doeken zijn eenvoudig te vervangen. Dus mocht er behoefte zijn aan een nieuwe dosis inspiratie, dan is daar niet veel inspanning voor nodig.

Wallcovering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media