Een rijdende reclamezuil

Een rijdende reclamezuil

“Wat een aandacht we nu al voor ons festival krijgen, gewoon door simpelweg rondjes in de regio te rijden. Prachtig.“
Carwrapping

“Een top reclamevoertuig heb ik nu. En wat een aandacht we nu al voor ons festival krijgen, gewoon door simpelweg rondjes in de regio te rijden. Prachtig. Je ziet mensen kijken en wijzen. Hier kunnen we de komende jaren mee verder!”

Dit zegt een enthousiaste Willem-Teun Groen, initiatiefnemer en organisator van het jaarlijkse Woodlands festival in Bergen. Afgelopen week werd zijn bestelbus onder handen genomen door de heren van Free-D-Sign. En hoe. “Van een toch wel lelijk eendje, rijd ik nu rond in een prachtige zwaan. Een echte blikvanger!” Het zijn zijn eigen woorden.

Voor het zevende jaar op rij barst op zaterdag 27 mei vanaf 12:00 uur het Woodlands Festival los. Een uniek tweedaags festival in Bergen met vermaak in alle soorten en maten voor een gemêleerd publiek van 0 tot 100 jaar. Woodlands heeft, naast gevestigde namen, vooral oog voor lokaal talent.

En die rijdende reclamezuil die ze nu hebben? “Daar blijf ik rondjes in rijden, het hele jaar door. Maar tot aan het festival doet hij dienst als crewauto en tijdens het festival krijgt hij een ere plek bij de entree!”

Het Woodlands festival in Bergen. Zaterdag 27 mei van 12.00 tot 23.00 uur en zondag 28 mei van 13.00 uur tot 22.00 uur.www.woodlandsfestival.nl

In samenwerking met:

Carwrapping

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: