Een sticky boodschap…

Een sticky boodschap…

Nu te zien in Architectuur Centrum Amsterdam: EndLESS Amsterdam. De raamstickers, muurstickers en vloerstickers verzorgd door FDS Signmakers.
Retailsigning

Nu te zien in Architectuurcentrum Amsterdam: EndLESS Amsterdam - een circulaire stad in wording! Kan stedelijke groei duurzaam zijn? En hoe zien we dit terug in de gebouwde omgeving? De tentoonstelling biedt een verdiepende kennismaking met de ideeën, afspraken, gebruikers en bewoners van de circulaire stad Amsterdam. Wij verzorgden het plakwerk op de ramen, muren, borden en vloeren. In combinatie met dit fascinerende pand ontstaat een super gaaf concept!

Blijven plakken

Beelden spreken meer dan woorden. Daarom is verhaal visueel gemaakt met afbeeldingen en illustraties. Ook is ervoor gekozen om de informatie te laten samensmelten met de ramen, muren en vloeren. Op deze manier blijft de aandacht gebouw en de omgeving. Om de ruimtes met elkaar te verbinden zijn duurzame informatieborden geplaatst in de open ruimtes. De borden van hout en staal zijn beplakt met semi-transparante teksten en afbeeldingen zodat de ondergrond mooi zichtbaar blijft.

Vloerstickers

Op de vloer is een gigantische vloersticker aangebracht met het beeldmerk van de tentoonstelling. Deze vloersticker is voorzien van een extra laminaat laag welke de print extra beschermt en slipgevaar wegneemt.

Raamdecoratie

Een groot deel van de raampartij aan de waterkant is voorzien van lichtdoorlatende raamfolie met print. De folie is nat geplakt: deze hecht namelijk door statische elektriciteit in combinatie met water. Overtollig vocht en luchtbelletjes worden met een rakel verwijderd. Een strak eindresultaat gegarandeerd!

Muurstickers

Een groot deel van de signing van de tentoonstelling is aangebracht op de muren. Je zult denken: hoe blijft dat zitten? Het geheim zit hem in de warmte! Door speciale folie te verhitten met een föhn ontstaat meer hechting wat ervoor zorgt dat de bestickering op vrijwel iedere ondergrond blijft plakken. En dat spreekt tot verbazing, beloofd ;-)

Een geplakte boodschap: dat blijft hangen!

Heb jij een verhaal te vertellen voor jouw bedrijf? Zeg het met folie! In alle soorten, maten, en vormen: wij regelen het. FDS is jouw partner die je van A tot Z ontzorgt, iets wat onze klanten vaak heel prettig vinden. Van ontwerp tot montage kun je bij ons terecht. Benieuwd naar een vrijblijvend advies voor de verwezenlijking van jouw ideeën? Schroom niet. Neem contact met ons op!

Wil je dit project in het echt bewonderen? Neem eens een kijkje bij EndLESS Amsterdam!

In samenwerking met:

Retailsigning

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: