Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Trailerbelettering

Een superKOOLe wagen

Beletterde wagens op de weg vallen

Een grote bestelwagen van Stad Alkmaar is recent omgetoverd tot een superKOOLe wagen ter promotie van het Museum BroekerVeiling. Het dagelijkse verkeer is namelijk bij uitstek een plek om in korte tijd veel mensen te bereiken. Vrachtwagens (en trailers) zijn altijd onderweg. Duizenden kilometers per week leggen ze af. En duizenden mensen zien ze elke dag voorbij komen. Ze vallen op. En deze zeker!

Hartstikke ZAAI
Om de Westfriese cultuur van tuinders en handel in ere te houden heeft Museum BroekerVeiling zichzelf in 2016 uit tot het ZAAIste museum van Nederland uitgeroepen. Met een zaaikalender en receptenpagina deelt het museum haar kennis over de tuinderscultuur.

SuperKOOL
Vanaf juni 2017 staat echter niet langer het zaaien centraal, maar richt het museum zich meer op het oogsten. Van zaadjes naar kool. Het maakt het museum BroekerVeiling superKOOL. En dat mag iedereen weten!

De bedrijven Logistiekcentrum Stad Alkmaar en Free-D-Sign dragen hier graag hun steentje aan bij. Stad Alkmaar zorgde voor een bestelwagen, Free-D-Sign voor de bestickering.
Meer weten over SuperKool? www.broekerveiling.nl

Trailerbelettering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media