Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Carwrapping

Een tijdelijke carwrap..

1 dag. 1 complete (tijdelijke) camperwrap. Geen probleem.

Hoe blijf je verbonden met je relaties na social distening? Door bij ze langs te gaan natuurlijk! Florius Hypotheken heeft deze zomer het land doorkruist voor de Florius Zomertoer om alle relatiemanagers te verassen. En dit geheel in stijl met een gewrapte Floriuscamper. Een tijdelijke campagne ontwikkeld door SixSENSE live communication & Aram Leeuw brand experience design, met tijdelijke reclame. Daarbij was de vraag vanuit SixSENSE & Aram Leeuw: kunnen jullie de complete camper wrappen in één dag? Je raad het al.. Wij houden wel van een uitdaging! ;-)

Tijdelijke carwrapping

Voertuigen (van auto’s tot vliegtuigen) kunnen ook tijdelijk worden gewrapt. Na afloop van de campagne kan de folie eenvoudig verwijderd worden. Voor Florius is de VW Camper volledig gewrapt in Florius huisstijl. Ook het uitschuifbare dak van de camper is gewrapt. En dat in combinatie met de knallende gele, blauwe en paarse kleur folie maakt dit voertuig een echte opvaller op de weg!

Andere kleur kampeerwagen? Melden is verplicht!

Met een carwrap kun je een (bedrijfs)auto van top tot teen laten beplakken in elke gewenste kleur. Handig als je in één keer het hele wagenpark van je bedrijf dezelfde huisstijlkleur wilt geven. De kleur van je voertuig moet echter overeenstemmen met de kleur die op het kentekenbewijs staat vermeld. Vergeet dus niet de kleurverandering te melden bij de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). Dit geldt overigens alleen voor personenauto’s en kampeerwagens. Wil je je vrachtwagenlaten beletteren? Dan hoeft dit niet gemeld te worden.

Rijdend reclame maken?

Het dagelijkse verkeer is bij uitstek een plek om in korte tijd veel mensen te bereiken. Je vergroot je naamsbekendheid én geeft je visitekaartje af. Van auto’s tot helikopters, carwrapping is hot. Met een flexibele folie pakken we het voertuig in zijn geheel of gedeeltelijk in, waarna de mogelijkheden oneindig zijn. De folie is een stevige vinyl sticker die we van elke gewenste kleur of bedrukking kunnen voorzien. Ook biedt de folie een goede bescherming van de lak, is deze eenvoudig te vervangen en maakt deze de lak krasbestendig. Maak jij van jouw auto een rijdende reclame zuil? Wij laten je opvallen. Beloofd.

Carwrapping

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media