Een uitdagende lichtreclame

Een uitdagende lichtreclame

Met recht een opvallende lichtreclame deze van Chromeburner. Het logo is gemaakt van doosletters met een gefreesde achterwand voor een geweldig special effect.
Gevelreclame-en-Lichtreclame

Soms komen er aanvragen binnen die ons even achter de oren doen krabben. Heel even maar. Want we noemen ze uitdagingen. En we zijn er dol op.  Het woord ‘nee’? Dat kennen we niet. Lijkt een project onmogelijk? Dan nog gaat het ons lukken. Geloof je ons niet? Check dan deze hele toffe opdracht maar eens…

Maak eerst kennis met Chromeburner, de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Aangenaam. Een jong en super snel groeiend bedrijf uit het zuiden des lands.  Dat groeien gaan ze vanaf nu doen in een spiksplinternieuwe locatie. Langs de A59, tussen Den Bosch en Waalwijk.

En wat doe je als jouw doelgroep dag en nacht langs jouw nieuwe pand rijdt? Juist, laten zien dat jij daar zit…

Doe het goed
Maar als je dat doet, dan wil je dat wel goed doen. En dus is er een lichtreclame ontworpen van tien meter breed en 1 meter 30 hoog. Het logo is gemaakt van doosletters met een gefreesde achterwand voor een geweldig special effect.

Nu klinkt dit vrij eenvoudig. Op papier is dat het ook. In werkelijkheid gingen er behoorlijk wat rekensommen aan vooraf.

Onze Donnie vertelt : “Normaal gesproken laten doosletters de wind door. Hier, door de dichte achterwand, echter niet. Om toch een veilig object op het dak te plaatsen, zijn we gaan rekenen en tekenen. Met behulp van een externe constructeur hebben we uiteindelijk een duurzame en stevige constructie bedacht, getest en gemaakt.”

Gave rode gloed
Vier heipalen zijn liggend op het dak gemonteerd. Daar bovenop is een flinke aluminium frame gezet waaraan het logo is vastgezet. Dat is echter nog niet alles. “Om de reclame zo goed en mooi mogelijk te laten opvallen, hebben we directe en indirecte verlichting gebruikt en de achterwand ongeveer anderhalve centimeter achter de doosletters geplaatst. Zo is er zowel overdag als in het donker een super gave rode gloed te zien.”  

Soms komen er aanvragen binnen die onmogelijk lijken. Gelukkig komen die aanvragen bij ons binnen. Niets is namelijk onmogelijk, toch? Wat het FDS team betreft in ieder geval niet.

We ontwerpen, produceren, en monteren. We nemen jou het werk uit handen. Daar zijn we namelijk goed in. #teamwork

In samenwerking met:

Gevelreclame-en-Lichtreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: