Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wayfinding

Een (uithang)bordvoor Campus Diemen

Functioneel, maar vooral mooi

De eerste studentencampus van Nederland. Geheel naar Amerikaans model. Dat is ‘CampusDiemen Zuid’ in Amsterdam. En op een plek met 936 appartementen kan een parkeergarage natuurlijk niet ontbreken…

Wij plaatsten er een stalen portaalframe in beton gegoten plus een adora bord met een paneelvan 3 meter bij 70 centimeter met een digitaal ‘vol/vrij’ systeem. Een hele mond vol.

Het was dan ook een hele klus alles bij elkaar, maar het resultaat mag er zijn. Bij het ontwerpen de uitvoering is rekening gehouden met de huisstijl. Hierdoor is het bord niet alleen functioneel, maar vooral een mooi uithangbord.

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media